Profesyonel Web Çözümleri

Google arama sayfasında üst sıralarda çıkarak rakiplerinize fark atmanın en önemli yollarından biri olarak sitenizi hızlandırmaktı. Eğer web sitenizin bir yerlere gelmesini istiyorsanız hızla büyüyüp rakiplere fark atmasını istiyorsanız, sitenizin çok hızlı olması gerekli. Sitenize giren kullanıcıya sitenizde göstermek istediğiniz verileri birkaç saniyede göstermeniz gerekli. Kısacası sitenizin anlık olarak açılması gerekli. 

Sitenizdeki veriler ne kadar kaliteli olursa olsun eğer siteniz yavaş açılıyorsa kullanıcı sitenizi beğenmeyecektir. Şöyle düşünelim bir işyeriniz var ve işyerinizde çok kaliteli ürünler var ama müşteriyle ilgilenecek geç ilgileniyorsunuz. Müşteri elbette ki bu durumdan rahatsız olacaktır. Yavaş açılan sitede aynen bu durumdadır. Önemli olan müşteriye çok hızlı verileri sunmaktır

Google algoritması sitenize girip çıkan her kullanıcıyı analiz eder. Sitenize kullanıcılar girip hemen çıkıyorsa Google sitenizin pek sevilen bir site olmadığını düşünür. Sitenizi arka sıralara koymaya başlar sizi rakiplerinizin arkasına akar. Sitenizde gerekli optimizasyonları yaparsanız elbette ki Google sitenizin sevilen bir site olduğunuzu, rakiplerinizden daha önemli bir size olduğunuzu düşünerek sitenizi rakiplerin önüne ekler.

Merak etmeyin Yetkin yazılım olarak tüm bu hususların üstesinden geliyoruz. Siteniz son sürüm kodlarla kodlanmış olup tüm testlerden olumlu geçmiştir. Yetkin yazılım ile yapılan bir web sitesi çok hızlı açılır. 

Siteniz kurmak için yardıma mı İhtiyacınız var ?

BRK WEB DESIGN® - Kurumsal | E-Ticaret | Muhasebe Sistemleri